Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč

Kategorie článků

A 02/2017

| Kategorie: Blog | Autor:

 

 

 

Do sortimentu byly nově zařazeny napáječe VIGAN 12V 2,5A. Jsou určeny a certifikovány pro indoor prostředí a vyzkoušeny pro českou autodráhu. Jde o stabilizovaný, spínaný zdroj, který byl ve FAROfactory doplněn o nástavec s konektorem FARO pro přípojný díl. Napáječ je tak možné využít pro více účelů.

 

 

Zákazníci, a to jak výrobci nebo prodejci, ale i modeláři - kutilové, mohou nyní využívat digitální technologie potisku folíí (od 30 mikronů výš), která je plnobarevnou náhradou sítotisku a tamponprintu.

 

 

Technologie tisku LED UV využívá především možnosti podtisku i přetisku bílou barvou a dále naprostou volnost při grafickém návrhu: na výběr jsou stovky barevných odstínů a není tedy nutné dělat kompromisy - stručně řečeno: tiskárna vytiskne jakoukoliv předlohu. Pro výrobce bude jistě zajímavá možnost tisku samolepek bílou barvou např. na štítky soklů k modelům a to v jakékoli velikosti.

 

 

Protože tisk samolepek používá FAROfactory především pro vlastní potřebu (tedy pro dokončení např. modelů aut), bylo nutné zajistit rovněž špičkovou technologii ořezu. Jakýkoliv symbol nebo sestavu symbolů je možné oříznout s přesností 0,05 mm, tedy s minimálními "okraji" či přesahy. Je samozřejmě také možné řezat "na spad", tedy přímo do potištěné plochy. Vzniklá samolepka, např. na folii o síle 30 mikronů s permanentním lepidlem, dokonale přilne k povrchu a odpadá tak složitá a nákladná anabáze s postupným tištěním barev a s polohováním potiskovaného předmětu. Technologie je bezkonkureční především v absenci souvisejících nákladů a v možnosti tisku od 1 ks samolepky po libovolné množství, vše v absolutně stejném

 

 

Na závěr připomínáme naskladnění formulí NF 1400 v měřítku 1:32. Protože se nashromáždilo více objednávek, rozhodli jsme se prozatím tento model dále vyrábět. Samozřejmě je tak možné i opětovná kompletace SETů s NF 1400 (modrá a oranžová).

 

 

 

 

 

Realistické jízdní
vlastnosti modelů
Tradice a kompatibilita
s českou autodráhou
Velká modularita
a cenová dostupnost
Kvalita, spolehlivost
a bezproblémový servis